KOKKO CONTROL OY on teollisuus- ja voimalaitostuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut itsenäinen perheyritys. Olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa 50 vuoden ajan. Monille olemme vuosikymmenien aikana tulleet tutuksi aikaisemmalla nimellä Insinööritoimisto Risto Kokko Oy.

Kokko Control Oy tarjoaa yhä kasvavalle asiakaskunnalleen täyden palvelun paketin alkaen suunnittelusta ja mitoituksesta jatkuen käyttöönottokoulutuksena, dokumentointina, sertifikaatteina aina varaosapalveluun ja huoltoon saakka. Myös edistyksellinen ATK-ohjelmistomme tukee ja kontrolloi tätä suunnitelmallista toimintaamme.

Toimittajiemme laadukkaat, vuosikymmenien suunnittelun ja kokemuksen tuloksena syntyneet, jatkuvan kehitystyön alaiset tuotteet palvelevat asiakkaitamme niin kotimaassa kuin ulkomailla.
Kokko Control Oy:n ja toimittajien välillä vallitsevat pitkäaikaiset, rakentavat vuorovaikutussuhteet takaavat parhaat, luotettavat ratkaisut asiakkaidemme säätö- ja valvontaongelmiin.

Kokko Control Oy on moderni yritys, jonka palvelualtis henkilökunta toimii Espoon Nöykkiössä sijaitsevista toimitiloista käsin. Tehtävänämme on luoda luotettavat vuorovaikutussuhteet asiakkaisiimme sekä yhdistää toisiinsa laatutuotteet ja hyvä palvelu. Katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen, koska tänään toimimme hyvin, mutta huomenna varmasti vieläkin paremmin…

Yhteistyöterveisin,
Johan Bäckström