YKSIKERROKSISET METALLISET PALJETASAIMET

Osasto:

Product Description

Metalliset liikuntasaumat ovat välttämättömiä suurissa putki- ja kanavarakenteissa. Ne kompensoivat putkien ja kanavien lämpölaajenemista. Lisäksi ne pystyvät vaimentamaan pumpuissa, moottoreissa, liikuntasaumoissa tai turbiineissa syntyviä värähtelyjä. Metallisilla liikuntasaumoilla voidaan kompensoida putki- ja kanavarakenteissa olevaa pitkittäistä, sivuttaista tai kulmittaista liikettä. Tarjoamme sopivan ratkaisun.

Suorakulmaiset metalliset liikuntasaumat

Normaalisti käytämme kolmea erilaista kulmamallia: Pyöreät kulmat, keskuskulmat tai kaksinkertaiset keskuskulmat.

Pyöreät metalliset liikuntasaumat

Nimellisleveydet: DN 15-DN 6000

DN 250:stä alkaen välikokoja voidaan valmistaa ilman merkittävää lisäkustannusta. Suorakulmaiset liikuntasaumat, joissa pyöristetyt kulmat halutun kokoisina.

Materiaalit

Materiaaleina käytetään hiiliteräksiä (kuten dc04st37, Corten), korkeasti seostettuja ferriittisiä teräksiä (kuten 16mo3) ja austeniittisia teräksiä (kuten 1.4301 (304), 1.4541 (321)).

Vaihtoehtoisia tai asiakkaan tarpeen mukaisia materiaaleja voidaan lisätä myös asennuksen ja valmistuksen aikana asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun mukaan.

Liitososat

Hitsauspäät, irralliset ja kiinteät laippaliitokset, kierreliitokset saksalaisten ja kansainvälisten standardien mukaan. Erikoisliitokset, myös asiakkaan valmistamien piirrosten mukaan.

Liitososat ja kiinnikkeet on valmistettu vaatimusten mukaan seostamattomasta teräksestä, ruosteen- ja haponkestävästä jaloteräksestä tai lämmönkestävästä teräksestä.

Lisätietoa: http://www.dekomte.com/fi/tuotteet/yksikerroksiset-metalliset-liikuntasaumat/

Kysy lisää Tuotteesta!