MONIKERROKSISET METALLISET PALJETASAIMET

Osasto:

Product Description

Metalliset liikuntasaumat ovat välttämättömiä suurissa putkirakenteissa. Ne kompensoivat putkien ja putkimaisten kanavien lämpölaajenemista. Lisäksi ne pystyvät vaimentamaan pumpuissa, moottoreissa, liikuntasaumoissa tai turbiineissa syntyviä värähtelyjä. Metallisilla liikuntasaumoilla voidaan kompensoida putkirakenteessa olevaa pitkittäistä, sivuttaista tai kulmittaista liikettä. Autamme mielellämme sopivan ratkaisun määrittämisessä.

DEKOMTE jaloteräs-liikuntasaumat valmistetaan yksi- tai moniseinäisistä palkeista. Vaikka tuotteemme sisältävät tiettyjä vakiomalleja, suosittelemme kuitenkin, että selvität meille yksityiskohtaisesti käyttökohteesi. Ottamalla huomioon eri kriteerit kuten liikkeen, paineen ja lämpötilan, voimme auttaa teknisesti optimaalisen liikuntasauman valinnassa, jolloin säästät myös kustannuksissa.

Nimellisleveydet: DN 15-DN 6000

DN 250:stä alkaen välikokoja voidaan valmistaa ilman isompia lisämaksuja. Suorakulmaiset liikuntasaumat, joissa pyöristetyt kulmat halutun kokoisina.

Painealue

Vakioliikuntasaumat voidaan toimittaa palje- ja rakennetyypistä riippuen PN 40:n mukaiseen paineeseen asti. Korkeammissa paineissa teemme  tarjouksen sopivasta ratkaisusta.

Materiaalit

600 °C lämpötilaan asti palkeiden ja putkien vakiomateriaaleina käytetään V2A:ta tai V4A:ta (materiaalinumerot DIN-standardin mukaan: 1.4541, 1.4301, 1.4571, 1.4435), korkeammissa lämpötiloissa materiaaleina ovat 1.4828 tai 1.4878. Saatavana on myös erikoismateriaaleja kuten  Hastelloy-, Incoloy- ja Inconel-metalliseoksia.

Monikerroksisissa paljeissa voidaan sisä- ja ulkopinnaksi tarpeen mukaan valita kestävämpi materiaali, kun taas välikerroksiin käytetään tavallisesti materiaaleja 1.4301 tai 1.4541.

Liitososat

Hitsauspäät, irralliset ja kiinteät laippaliitokset, kierreliitokset saksalaisten ja kansainvälisten standardien mukaan. Erikoisliitokset, myös asiakkaan valmistamien piirrosten mukaan.

Liitososat ja kiinnikkeet on valmistettu vaatimusten mukaan seostamattomasta teräksestä, ruosteen- ja haponkestävästä jaloteräksestä tai lämmönkestävästä teräksestä.

Lisätietoa: http://www.dekomte.com/fi/tuotteet/monikerroksiset-metalliset-liikuntasaumat/

Kysy lisää Tuotteesta!