INCENDIUM ÖLJYSÄILIÖIDEN PALONTORJUNTA

Product Description

Laaja valikoima palontorjuntajärjestelmiä ja palontorjuntatuotteita

Incendium  toimittaa vaahto- ja vesipohjaisia sammutusjärjestelmiä  teollisiin sovellutuksiin, heillä on vuosien kokemus eri tyyppisten öljysäiliöiden palonsuojauksesta. Suojattavat säiliöt voivat olla kiinteällä tai kelluvalla kattorakenteella. Palontorjunta ratkaisut täyttävät kansainväliset vaatimukset kuten NFPA, EU, IMO ja ovat sertifioitavissa.

Kelluvalla kattorakenteella varustetut säiliöt suojataan over-the-top ratkaisulla. Näissä säiliöissä suojaus ohjataan primäärisesti kelluvan rakenteen tiivistepintaan ja sisäseiniin. Incendiumin säiliön vaahdonkehittimestä, TFG:stä (Tank Foam Generator) on saatavissa erilaisia malleja. Kaikkiin eri malleihin pääsee helposti käsiksi ja ne ovat helposti testattavissa ja tarkastettavissa.

Käytettäessä välitilan pinnan injektointia, laajeneva vaahto injektoidaan säiliöön vaahto järjestelmän membrane tiivisteen kautta. Sammutusvaahdon membrane tiivisteen ominaisuutena on suuri paineenkesto tankin sisältä, vastaavasti paljon pienempi paine avaa membrane tiivisteen sammutusvaahtojärjestelmän suunnasta.

Membrane tiivistettä käytetään myös tankin välitilan putkessa olevan makasiinin injektointiin, jossa vaahto injektoidaan letkulla tankkiin ja nesteen pinnalle. Tätä menetelmää käytetään säiliönesteiden yhteydessä, joiden yhteydessä säiliön neste rikkoo sammutusvaahdon rakenteen, kuten alkoholien yhteydessä.

Säiliön ja sen kattorakenteiden jäähdyttäminen voidaan tehdä kiinteillä sprinklerijärjestelmillä tai  vesitykeillä. Incedium voi laskea tarvittavia jäähdytysveden määrän ja toimittaa sopivia vesisuihkusuuttimia. Jäähdytettäessä säiliötä vesitykeillä, voidaan jäähdytysratkaisu rakentaa sähkökäyttöisillä, oskilloivilla  tai käsikäyttöisillä vesitykeillä.

Kysy lisää Tuotteesta!