DEKOMTE KANKAISET PALJETASAIMET

Osasto:

Product Description

DEKOMTE valmistaa laadukkaita kankaisia liikuntasaumoja vaativiin olosuhteisiin. Suunnittelussa, materiaalivalinnoissa ja valmistuksessa on panostettu tekniikkaan ja soveltuvuuteen, jotta voidaan varmistaa liikuntasaumojen toiminta vaativissa olosuhteissa. Korkeissa lämpötiloissa eri materiaalien yhteensopivuus ja ratkaisun lämmönkestävyys ovat tärkeitä huomioitavia seikkoja.

Kankaiset liikuntasaumat soveltuvat  kaasumaisille aineille kuten ilmalle, savukaasuille tai liuotinainehöyryille, myös kastepisteen alapuolella tai hankaavalle esim. hiilipölyä sisältävälle poistoilmalle.

DEKOMTE kankaiset liikuntasaumat valmistetaan ilman asbestia. Niitä käytetään pitkittäisten, kulmittaisten ja sivusuuntaisten laajenemisliikkeiden kompensoimiseen putkissa ja kanavissa. Koska kankaiset liikuntasaumat ovat hyvin joustavia, voidaan metallisille liikuntasaumoille tyypillinen laakerivoima  jättää huomiotta suunnittelussa. Kanaville, joissa esiintyy värähtelyä ja heilahtelua, on saatavana erityisratkaisuja.

DEKOMTEn kankaisia liikuntasaumoja on saatavana kaikenmuotoisina ja -kokoisina.

Lisätietoa: http://www.dekomte.com/fi/tuotteet/kankaiset-liikuntasaumat/

Kysy lisää Tuotteesta!